Polychrome Interest

A Random Blog of Everything I like

Crazy Excitement Toward L’Arc~en~Ciel Concert on May 2

English Version click here!!

Akhirnya…Sabtu pun tiba, saat postingan ini diterbitkan waktu menunjukkan 4 hari 20 jam menjelang konser yang paling gw tunggu2 selama 11 tahun.

Mulai hari ini sampai sabtu depan gw akan menulis HANYA tentang L’Arc~en~Ciel dan dalam 2 bahasa (kecuali tulisan 5 alasan kenapa gw ngefans gila sama Larc, itu Cuma English aja)…alasannya sederhana aja, karena ada teman2 gw yang ga bias bahasa Indonesia dan senang membaca apapun yang gw tulis. Gw dah coba liat pake google translate ternyata tulisan ini jadi ga berjiwa gw setelah lewat google…jadilah gw sedikit merelakan waktu untuk menulis 2 kali…hitung2 memberitahukan dunia betapa gilanya fans Laruku di Indonesia😉

Kita lanjut ke pokok postingan ini🙂

Beberapa hari belakangan ini…eh mungkin malah beberapa minggu belakangan ini, gw yang jarang FBan tiba2 jadi rajin banget…dan tempat yang dituju tak lain dan tak bukan adalah L’Arc~en~Ciel Indonesiatempat dimana ribuan pengemar L’Arc~en~Ciel berkumpul. Biasanya gw cuma memantau aja ada info2 apa tapi semakin dekat hari bersejarah yang gw tunggu2 semakin ingin rasanya berkomunikasi dengan ribuan orang2 yang sama gilanya dgn gw itu.

Kegilaan mereka, termasuk gw, mungkin akan dipandang berlebihan oleh orang2 yang ga ngerti rasanya menunggu selama ini…penuh harap setiap ada gossip Laruku bakal datang … bahkan gw dah sampai pada titik dimana gw dah ga percaya lagi semua gossip mereka bakal dating… sampai hari itu datang, hari dimana L’Arc~en~Ciel mengumumkan kedatangan mereka ke Jakarta.

Konser Laruku ini bagaikan sebuah festival meriah … gw ga pernah merasakan aura mau nonton konser seperti yang gw rasakan sekarang. Ini bukan sekedar menunggu konser dimulai…ini sebuah Festival besar2an yang mencakup seluruh Indonesia.

Kenapa bagaikan festival?

Karena semua orang bergembira hanya karena hal2 kecil yang remeh temeh ga penting buat orang lain.

Beberapa hari terakhir ini, beginilah kemeriahan kami anak2 Cielers Indonesia…para pengemar Laruku An Shieru atau L’Arc~en~Ciel di seluruh Indonesia.

Heboh luar biasa ketika salah seorang dari kita akhirnya melihat Billboard-billboard besar yang memampang wajah2 personil Laruku.

Semua bagaikan diterpa angina badai dan mulai mengambil foto Billboard Laruku dimanapun mereka berada. Gw pribadi bahkan sampai ga bias baca buku selama di jalan karena sibuk lirik kanan kiri kalau-kalau aja ada Billboard Laruku. Gw pun  menemukan yang di dekat rumah, yaitu di Fly-over Pasar Rebo. Karena ga bawa kamera, besoknya gw balik ke TKP dan langsung sibuk moto2, ga peduli diliatin orang2 yang keheranan karena ga penting amat motion papan iklan😉

Hari ini, sore nanti sekitar jam 4…gw dan beberapa pasukan berani Norak dari L’Arc~en~Ciel Indonesia siap malu2in diri sendiri untuk mejeng di depan billboard itu  untuk kenang2an karena suatu hari Billboard itu akan berganti. Foto menggila kami akan gw upload nanti😉

Inilah beberapa hasil jempretan para Cielers:

This slideshow requires JavaScript.

Diupload di http://www.facebook.com/groups/larcencielindo/photos/ oleh Cut Putri Pratiwi, Detsuken Sakuraki Ciel, si’Sup Alone’s Cielers, Hendra LArcenciel, Cut Annisa Maulidya, Nyonya Ndii Aprillian, Hendra LArcenciel, Fadhli ArcCiel Kitamura, Awie Wahjoe, Nina I. Wahyuningtyas, Yoan Arimura, Candra P. Rama, Muhammad Maulana, Fiki Micky Pratama, Wincencius Harisson Toto Valanva, Fahmie Noer, Ridho Yurham, Rizky Senja Hydeist, Bayoe Nknk, Nda Rashoganapon Gazerock,Muhammad Rizki Rijal.

Heboh luar biasa pas liat iklannya di TV…padahal Cuma 15 detik😉

 Pertama kali liat malem2 dan langsung banyak yang nongkrong depan TV menanti si iklan muncul….setelah muncul barulah bisa tidur dgn tenang. Itu adalah 15 detik paling mendebarkan.

Heboh liat poster kecil iklan konser Laruku di OVJ

Diupload oleh Yoas B Wijaya

Dan baru aja hari ini Heboh Luar Biasa liat poster Laruku di jalan…bahkan sampai mau dilepas😉

Diupload oleh Riez En Ciel

…dan banyak lagi kegilaan para cielers ini…yang pasti gw senang banget dengan festival yang meriah ini. Selamanya kan menambah kenangan warna pelangi dalam hidup gw🙂

Dalam rangka menyambut konser paling bersejarah dalam hidup gw, header gw sudah berganti2 menjadi image2 ini🙂

Penting!!! Mari sukseskan #BLESSProject

Design oleh Meutia Gita Soraya

About Novroz

I actively maintained 2 blogs. My personal blog is about things that I love: Turtles, Books, Movies, Music, Larc en Ciel, Muse, Cillian Murphy, The Mighty Boosh and many more. I also help my 3 super cute turtles, Kroten, Papoe and Kurome, to maintain their own blog: http://kamekroten.wordpress.com

50 comments on “Crazy Excitement Toward L’Arc~en~Ciel Concert on May 2

  1. Anggie N Lumiu
    April 28, 2012

    terharu banget sumpah pas liat slide show yg isinya kumpulan billboard itu, walo terus terang gw sendiri pun blm pernah liat :’)
    rasanya bangga banget band yang uda gw idolain selama 10thnan akhirnya terpampang dengan gede dan megah di seluruh penjuru..

    hari ini juga pertama kalinya gw liat iklannya di tivi (Fox Channel pula), dan itu sumpah gw langsung tegang plus excited selama beberapa detik mantengin tivi..

    rasanya perasaan minggu ini bakal bener2 susah di jelasin, levelnya uda bukan excited tingkat biasa, tapi uda bener2 menggila..
    our dream is about to come true :’D

    • Novroz
      April 28, 2012

      Our dream is about to come true…yeaaa \(^^)/

      Hahaha iya bgt, penuh bangga liat billboard2 itu dimana2. Gw dah liat di 3titik, sayang yg 2 lg keadaan ga mgkn buat moto2. Walopun bnyk org ga knal mereka tp gw bs merasa hey hey liat itu band paling keren sdunia loh dan gw dah lama sukanya….haha bangga dan sombong pd org2 dijalanan yg ga kenal mereka🙂

      whuaa pas di TV…gw sama bgt ma lo…lgsg tegang dan speechless….aaaaa mereka di TV!!!!

      Minggu menjelang konser ini bagaikan opening konser paling dinanti yg benar2 tak kan terlupa…smoga konsernya lancar dan lbh tak terlupakan dr saat2 penantian ini.

      Sampai ketemu disana Anggi🙂
      mari menggila😄

  2. Oma_ruri
    April 28, 2012

    Huhuhuhuhuuu….aku terkapar d kamar ga bs kmn2 demi laruku kondisi harus dah lbh bae sblmk bandara n konser. T_T…..ampe gw rela di jejelin biji selasih bulet2 setengah gelas…..>,<….
    Gw ampe triak2 ndere pas liat iklan Laruku d tv emak gw ampe bingung gt…huakaakkaa….dah gt pas d OVJ gw juga triak2 seneng ahaahaha..padahal poaternya ga gt jelas…y namanya jg ngefans…*aga sdkt histeris* kekekeee…

    • Novroz
      April 28, 2012

      Hahaha…benar2 kan hebohnya!!! tapi menyenangkan bgt deh seminggu terakhir ini🙂

      Semoga cepat sembuh🙂
      Gw akhir2 ini sering bergadang dan kurang tidur…harus balas dendam dgn tidur yang banyak tapi susah banget berhenti OL gara2 kegilaan para cielers.

      Hehehe gw yang ga pernah nntn OVJ aja jd mantengin sebentar gara2 poster itu😉

      Sampai ketemu dan menggila di 2 May \(^^)/

  3. fitri
    April 28, 2012

    mb ayo mb,balik k bumi,jgn2 uda terbang k langit ni?hehe..aq ngerti koq mb prasaan gila itu..jaman msh sma,msh jd baladewa..prnah naik becak n di sandaran becak ada poster dewa 19,dn turun dr becak q minta poster itu,dn dikasi mgkn pak becak heran tp q tak peduli..intinyaaa met gila2 an mb..met buat knangan ma laruku krn kenangan g bs dibeli

    • Novroz
      April 28, 2012

      Hahaha itu masih SMA kan..saat2 dimana masih jadi ababil…tapi ini kita para cielers banyakan orang kantoran yang ga sadar diri😉
      Gw yang dah kepala 3 aja jadi merasa kayak 13 tahun hehehe…habis ga bisa berhenti heboh tiap liat apa2 yang berhubungan dgn Larc. Hari ini aja ampe cape gara2 bergaya di depan billboard…sumpah norak bgt tapi senang🙂

  4. Nada
    April 28, 2012

    very excited!! pengalamannya sama.. buka fb sebagian besar cuma buat liat updatean di grup.. huhu.. sayang deket rumah ga ada billboard laruku T.T

    • Novroz
      April 28, 2012

      Tadi seru kan Nad…walopun cape😉
      Ga ada billboard Laruku dekat rumah tapi hari ini dah puas liat yang segede apaan tau itu, iya kan?😉

  5. withu
    April 28, 2012

    Ahahahahahaaaa…pas liat yg di OVJ, langsung aja pasang status dFb en nge-Twit. Gimana yaaaaa…walo bs dBilang gw bukanlah Cielers beneran ato sejati, tp tetep aja Laruku pnya arti penting bwt gw…Oh Tetchan..Oh Haido.. kekekekekeeee…ga lpa Yuki en Ken loooohhhh.. :p
    Bener mang pa kata lo, excited-nya it bener2 beda dr konser2 laenny, gile aja bow..10th lbih pnantianny.. tao Laruku dr th 98an akhir d..trus mlai pny hasrat en bharap bgt bs ntn mrk (yg ga mgkn bgt tuk kJpang gw ny..) jd bharap bgt mrk bs dtg kJakarta it mgkn skitar stahun stlh tao mrk…akhirnyaaaaa…akhirnyaaaaa..pnantianny ga sia2 jg, walo hrus mnunggu slama 10th lbh..gmn ga tharu en heboh en histeris coba..ahahahahaaaaa….

    • Novroz
      April 28, 2012

      Hebat ya Laruku ini!!! bisa menyatukan kegilaan banyak org😉
      Hari ini ketemu anak2 cielers lainnya…dan ternyata ga cuma gw yang ga tenang kerja pas hari tiket dijual😉

      Iya…seouluh tahun lebih itu benar2 luar biasa!! mereka dtg setelah selama ini…aga lama dr yang diharapkan tapi dah mau dtg aja dah syukur bgt…ga sabar nih padahal tinggal 3 hari lagi…gyaaaaaaaaaaaa 2 May 2 May 2 May 2 May!!!!! akhirnya penantian bisa terbalas \(^^)/

  6. Haido Fahreza
    April 28, 2012

    WAHH SAYA SEBAGAI PENGGILA FANS LARUKU IKUT TERHARUU MEMBACA BLOG INI MBAK, SAYA JUGA SAMA UDAH MENUNGGU 8 TAHUN DARI TAHUN 2004 SEMENJAK SAYA MENGENAL LAGU LARUKU, SAAT ITU ALBUM SMILE SEDANG BOOMING DI INDONESIA.. SAAT ITU JUGA SAYA MENGHARAPKAN LARUKU KONSER DI TANAH AIR.. TETAPI BARU BISA MENYAKSIKAN SEKARANG TAHUN 2012 TERHARUUU…:( MUNGKIN NANTI SAYA BISA MENANGIS DI VENUE

    • Novroz
      April 28, 2012

      Hi Fahreza🙂 iya banget!!! gw juga PASTI nangis. Ga akan mungkin bisa nahan nanggis pas mereka nyanyin Anata…mungkin pas mereka baru muncul juga gw dah terharu…abis liat billboarnya aja dah bikin gw terharu apalagi liat yang asli😉

      Mari kita bersenang2 di tanggal 2 Mei dan membuat L’Arc~en~Ciel bangga dengan persembahan kita #BLESSProject🙂

  7. Alice Audrey
    April 29, 2012

    Wow, they have great media coverage. I bet the concert is a total blast. Will you be hanging out near the concert hall before hand? It’s fun to watch your enthusiasm.

    • Novroz
      April 30, 2012

      Yes it is quite a surprise to see that many media…but it is understandable considering the sponsor.

      You see the one in the TVShow…now that is interesting because that poster has no sponsor logo. Maybe the crew likes Laruku and put the poster there.

      ow YES!! hehe I will be at the venue at 9 am whereas the concert starts at 8pm🙂
      Thank you for reading my fangirling post Audrey😉

      • Alice Audrey
        May 6, 2012

        I like your fangirling posts. They are fun. 🙂

        • Novroz
          May 6, 2012

          Hahaha glad you said that😉
          I am actually too old for fangirling ;p

          • Alice Audrey
            May 8, 2012

            Tsk. No such thing. I’m probably twice your age (I have teenage children) and I still do the occasional squee.

          • Novroz
            May 8, 2012

            Well then, I feel a lot better knowing that😉

  8. sofi
    April 29, 2012

    Boleh kasih laruku cake ga wkwkwk

    • Novroz
      April 30, 2012

      Hi Sofi…boleh aja kali, tapi ga tau dimakan atau ga hehehe😉

  9. Castor
    April 30, 2012

    Only a couple more days Novia😀 Remember to breath! I don’t want you to pass out a few hours before the show muahaha

    • Novroz
      April 30, 2012

      Thank you Cas….I still remember to breath but I forgot how to think as my mind is full of them right now😉

  10. TBM
    April 30, 2012

    I’m so excited for you!!!!!!!!

    • Novroz
      April 30, 2012

      Thank you TBM….can’t wait for May 2nd to come🙂

  11. Nekoneko
    April 30, 2012

    So soon Novia!

    I bet you are sooooo excited that sleeping is hard…. I hope it’s just as wonderful for you as you have been dreaming of.🙂

    • Novroz
      April 30, 2012

      I know!!! It’s just another 2 days!!!

      I can still sleep Miyuki…but I can’t work anymore…my mind drift from my job so easily. Thank God I have taken day-off starting tomorrow till Thursday. I KNOW it would be as wonderful as I have been dreaming of, I just hope the promoter doesn’t screw things up…as for the band, I know for sure they will perform at their best just like in other countries🙂

  12. mir
    April 30, 2012

    Speechless sekaligus merinding rasanya baca blog n semua komen di sini. Semua itu juga gw rasain seiring makin dekat ke tgl 2 mei. Hunting billboard, menatap nanar poster2 besar itu n deg2an saat liat iklan yg durasinya cuma beberapa detik ^^

    akhirnya salah 1 mimpi gw untuk bisa liat mereka live bakal jadi kenyataan. Mari kita semua sukseskan konser ini teman2, buat laruku terkesan n mau kembali ke sini😉

    Smile for Awake then Kiss the Butterfly !!!

    • Novroz
      April 30, 2012

      Hi Mir🙂
      Bisa gw tebak Mir pasti fans yang dah lama kayak gw🙂

      Ini juga adalah mimpi jadi kenyataan gw…selama ini kata2 mimpi bisa jadi kenyataan terasa bohong belaka sampai mereka mengumumkan kedatangan mereka🙂

      Mari kita sukseskan konser bersejarah ini \(^_^)/

  13. Tri Widodo
    May 1, 2012

    Maap… Saya suka lagu Jepun, tapi baru dari 2007 demen ame ni L’Arc en Ciel, jdi masih blm banyak tau…Karena itu mau numpang tanya, lagu yang dipake buat iklan konser Laruku LA Concert di TV itu judulnya apa ya?
    Thanx…

    • Novroz
      May 1, 2012

      Hi Tri🙂
      Selamat bergabung dalam barisan Cielers Indonesia🙂
      Iklan konser itu sebenarnya aga salah…video klip yang dipake itu dr lagu Chase tapi musiknya Ready Steady Go. Semoga bisa membantu🙂

      besok nonton kah?

  14. harry
    May 1, 2012

    Pagi2 sblm ngantor gw mampir bwt nuker tiket laruku di manggarai. abis dpt tiket g mw lgsg ngantor pgn cri temen ngobrol bwt gila2an ngomongin laruku, pgn tw ad yg sgila gw g am laruku.

    Trnyata byk n gmpg, nimbrung am skumpulan org dsitu lgsg nyambung (pdhl trnyata bbrp dr mrk jg g slg kenal). Gw bnran g sndiri. Smp gw bikin tagline kmereka ttg konser bsk: “watching a dream”. Iya.. Nonton lgsg laruku ky mimpi. Gw cowo tulen, tp kynya bs smp teriak bin nangis bsk gw nntn laruku. 12 taun brmimpi, dn bsk mimpi gw trlengkapkan.

    Gw am sodara gw nglist (klo bole milih) lagu, lagu ap aj yg gw pgn laruku bawain. Alhasil, kbykn euy.. Mski ud dikompres dptnya 53 lagu..

    So.. Klo hyde nnti berteriak nanya “ARE U FUC*IN READY???” gw bkl bales lebih teriak.. “FUC*INN YEEEAAAAAAHHHHH!!!”

    • Novroz
      May 1, 2012

      Hi harry🙂
      Seneng banget baca komen kamu!! Kita sama banget ya. Belasan tahun menanti saat ini untuk tiba dan sebentar lagi ini semua akan terjadi di depan mata kita…ngebanyanginnya aja gw dah mau nangis apalagi besok pas concert…ga mungkin gw ga nangis!!

      Kalo bisa mereka bawain semua lagu mereka…hehehe tapi ga mungkin sih ya, apapun lagu yang mereka bawain gw tetap bahagia bisa liat mereka perform di depan gw.

      Hari ini gw dtg ke venue dan liat stagenya….ah gw sampai merinding ngebayangin betapa dekatnya gw dengan mereka nanti…ga sabar!! amat sangat ga sabar!!!

  15. tkbluestorm
    May 1, 2012

    Assalamualaikum, Novrov/ Novia..
    I just read your reply in msg board 3 after I came back from Singapore. On the way from the airport to my home, I made mental note to share the stories with you and other Indonesian fans later. But something happened, I only have a chance to write it today.

    Before that, you said you will post in 2 languages. I still understand your post in Bahasa Indonesia as long as you use formal sentences, I mean, if you and your friends use short form of words/ slang like in the comments, I couldn’t understand some of that. hehehe..

    Back to my stories, actually thanks to your information, we managed to buy concert tickets early, privileged for registered fans. I suggested the most expensive tickets, but my friends refused because we already spent a lot for vacation in Universal Studio Singapore last February. We have to estimate our budget on hotel and flights to go Singapore for the second time in April.

    On 28th April, Saturday, if you watch the news, I believe you know about the demonstration in Malaysia on that day. While government and opposition supporters kept arguing in the street and ‘having war’ in facebook, we went to another countries to enjoy ourselves to watch Laruku concert. hahaha.. Well, we already booked everything before it.

    We arrived in Singapore in the afternoon. Then, we went to stadium and met some our Malaysian friends around 5.00 pm. Initially, I only wanted to buy the premium package and lightstick, but when I saw my friends bought other merchandises, I also bought the things that I didn’t planned. But I never regretted it. In fact, I think I should bring more money because I never knew they would sell cd and dvd at the entrance of the arena. The concert merchandise you can buy them even you didn’t have the ticket from the booth which is located outside the stadium, but the cd and dvd, you only find them after you entered the stadium. I’m not sure about it in Jakarta. I hope they also sell the albums there.

    Oh.. actually we were interviewed by the staff (video recording). We never expected the staff would approach and asked us about laruku. I think the staff only select certain fans to be interviewed, because we saw he asked the fans who cosplayed like laruku members, Indian fans and we, who were wearing hijab. He asked where we came from, we answered ‘Malaysia’. but he heard something else.. ‘Indonesia??’.. We said it again, ‘No.. MALAYSIA!’ lol.. Next time, I think we should bring Malaysia flags. Maybe the staff knows that laruku has a big fanbase of Indonesian fans, but not Malaysia. Never mind that. I hope we can see our faces in DVD tour.. hahaha..

    Sorry, Novrov. You said you want to know the details, right? I hope you don’t mind if my comment is longer than anyone else here. hehehe..

    • Novroz
      May 1, 2012

      Thank you sooooooo much for your report🙂
      Sorry to reply you so late even though I was online, it is because I am in the middle of writing about H-1 that easily made me crazy!! Will posted it few minutes from now…hope you will read the post😉

      I can see that you were having a blast!!! I hope I will have that moment too tomorrow night. How cool that you got interviewed, did you see your self in TV?? Well, I sure hope Lauku will visit Malaysia next time🙂

      To be quite honest, I didn’t hear what had happened in your country…I haven’t been watching TV in weeks, all I did was looking through internet of everything that happen in Laruku’s world tour….my mind was and is preoccupied with them😉

      About the language…hehehe I am so not good with formal Indonesian languange…hence I wrote it twice😉

      Long comment is not a problem to me…the truth is I like long comment🙂
      Thank you for sharing this with me TBK :hug:

  16. tkbluestorm
    May 1, 2012

    From your post, I could see the excitement from Indonesian fans. As far as I’m remembered, I couldn’t find any laruku billboards in Singapore streets. We planned to take picture with poster or laruku banner, but we couldn’t find it when we were at stadium area. After the concert ended, we found out the banners were prepared by Singaporean Street Team at the other side of the stadium. huhu..

    In your previous post, you only listed 14 songs, but you forgot the 15th song, ‘Seventh Heaven’ as one of the songs that they sang in every concerts. The other songs they performed in Singapore were ‘Hitomi No Jyunin’ (my most favorite song!!!), ‘The 4th Avenue Cafe’, ‘Daybreak’s Bell’ and ‘Blurry Eyes’.. The other three songs are also my friends’ favorite (each song for each friend). We were so happy!

    Ok, now the stories of the concert. We already read the projects planned by Singaporean Street Team in the fb. They also distributed a piece of paper to other fans before the concert started, so that everyone know what should we do during the concert. The Singaporean Street Team suggested ‘Pieces’ to sing along together during break before the band played Anata. But it didn’t work successfully, only the fans in front of stages sang it, some of us didn’t get the signal, and the other crowd shouted ‘encore’ loudly. I hope your plan to sing Bless after Niji will work perfectly tomorrow.

    About hyde………… Ya ALLAH~!! why he’s so beautifullll??? Especially when he sang ‘Forbidden Lover’ with hat, he really looked like a woman. We sat in the middle of arena, not so close but not far away from the stage. He’s really tiny, so sometimes, I lost him from my view.. hahaha.. I read a lot of reviews about hyde, but now I really admitted what they said was true. HE’S REALLY SEXY IN HIS OWN WAY.. His hip movement was really alluring, made fans, especially fangirls screaming. Luckily, one of my friends didn’t bring her husband along to laruku concert. hahaha.. I swear, no man in their forties that could make the same effect to the other women like hyde.

    The other members, I’m sorry, I didn’t really pay attention to them. Tetsuya and Ken, playing their bass and guitar like you see them in dvd concert. Yukkie, I think he got thinner than he used to be. My friend commented that hyde looked so young, we believed no botox as we can still see his wrinkles sometimes, but maybe he used some advanced facial treatment. Tetsuya, his eye bag was really obvious.

    We were reminded by Singaporean Street Team to stay silent when the band performed the ballad songs. I thought we would follow the rules, like Japanese fans, but nah… everyone sang along together with the band. I believe it depends on the culture. In Malaysia, it is common for the audience to sing together if the song are really famous. Maybe the Singaporean also share the same culture. haha.. Anata is my second favorite song. I imagined that I would cry if I listened this song in the concert. Eventually, I just enjoyed sang along with other fans. Oh, Novrov, don’t forget to buy lightsticks. In Singapore concert, there are some fans who didn’t buy it, they just came and sit.. Personally, such people spoiled our fun, but cannot blame them at all. Believe me, if everyone give cooperation, the concert would be fantastic.

    Not much fanservice in this concert. Just winking and blowing kisses from hyde. No kissing and no ‘masuk celah kangkang’ ( I don’t know how to translate it in english.. maybe, ‘go through under leg’.. lol..). When Ready Steady Go was going to play, hyde asked the audience ‘are you freaking ready?’, instead of f-word like he usually used.. hahaha.. Ken also didn’t smoke during the live.

    The concert was really amazing. When I saw hyde dancing, automatically it also made me ‘goyang kiri kanan’ and jumping. But somehow, I remind myself to restrain myself. Well, other people would say, it is inappropriate for a muslim woman to lost control in front of public, but my friend said ‘Who cares? Nobody knows us in Singapore!’ hahaha..

    The last song they performed for the concert was Niji. Hyde’s really delivered it beautifully.. Finally, I shed tears after the song ended. Two hours concert was not really enough for us. We have been waiting for them for so long. Before this, I never imagined I could attend their concert. If they hold their concert again in Singapore, I would definitely come there again and chose the seat in front of stage. But if any Malaysian organizer can bring them here, it would be better. I miss them already~!!

    So Novrov, enjoy yourself tomorrow. Treasure every moment of it.

    • Novroz
      May 1, 2012

      Ow…TBK…can I please make this comment into a post????
      I will make this into a guest post….let people know what had happened in Singapore🙂

      hehehe about losing control…I don’t think I can contain it, I will be at my most craziest moment to dance at the concert😉

      Everything you have said in here makes me want to be at concert even more. Thank you for reminding me, I will change my mistake now🙂

      • tkbluestorm
        May 1, 2012

        REALLY?? Oh my….
        Of course I don’t mind to share with you guys. I feel honored if you do that. Thank you =)

        • Novroz
          May 1, 2012

          Do you have photos to share?

          • tkbluestorm
            May 1, 2012

            A lot of pictures were taken by my friends and she don’t share them yet with me. But I think I can give some of pictures to you. Can you give me your email? Or you want me to upload it somewhere?

          • Novroz
            May 1, 2012

            email it here nov(.)roz(@)gmail(.)com🙂
            Thank you

  17. tkbluestorm
    May 1, 2012

    I hope you are still online right now. Actually, my friend and I would like to ask you to buy some goodies that we couldn’t buy during the concert in Singapore then post them back to Malaysia, because we only brought limited budget there. But it’s almost late at midnight. We don’t know how to transfer our money to your bank account at this moment. huhu..

    • Novroz
      May 1, 2012

      Ah…too bad. You should have mentioned it few nights away. Yeah it is really late now.
      I do hope I can get what I want…but there are more than 10.000 people going to attend the concert…the chance to get the goods is getting smaller😦

  18. Androgoth
    May 2, 2012

    Have a wickedly enjoyable time my friend🙂

    Androgoth Xx

    • Novroz
      May 3, 2012

      I have one of the best day of my life last night🙂

  19. gw g tau mau ngumung apa skrg ,
    sejak liat larc en ciel tanggl 2 mei kemarin di senayan gw msh g percaya klu itu mereka,,sampe sekarang gw juga belum percaya..
    dan gw g rela pas dia bilang lagu niji adalah lagu penutupan mereka..
    kaya nya cepat bgt semua nya berlalu..
    9 thn penantian gw kurang lebih hanya di bayar sekitar 2 jam an .
    msh belum terima..tapi mau gimana lagi?
    ada pertemuan pasti ada perpisahan …
    agak sedikit terobati sewaktu hyde bilang mau kembali lagi suatu saat nanti ke jakarta.
    tetapi karna gw agk sedikit ekstrim,,
    gw ambil patung kayu nya ken yang di senayan sama spanduk Larc en Ciel yg ada di jalan untuk mengobati kerinduan gw..
    seneng bgt gw bisa bawa pulang itu semua walaupun gw msh g percaya klu akhirnya mereka dateng ke jakarta..

  20. inc~en~ciel
    May 7, 2012

    Pokoknya tidak ada kata” selain , WOW, seperti kata ken “MANTAP MANG”, ,penantian selama 9 tahun pun akhirnya terwujud, dan salah 1 mimpiku sudah didpat, , tidak akan pernah lupa akan moment 2 mei di senayan ,dan 1 lg, seperti kata hyde “SAYA DATANG LAGI KE JAKARTA” saya akan menunggu sama halnya saya menunggu dri 9 thun yg lalu sampai pd waktunya saya bisa melihat ,mendengar dan merasakan langsung kehangatan dari performe kalian, thanks laruku, kalian udah mewujudkan sebagian dari mimpi” qt, ,and terima ksih jg L.A light,

  21. Novroz
    May 7, 2012

    Kepada Sofan Ahureru Shihombing dan inc~en~ciel, karena komen kalian lebih cocok untuk ada di tulisan yang berjudul Konser Laruku (L’Arc~en~Ciel) – 11 Tahun Penantian Yang Tidak Sia-Sia, jadi komen kalian saya pindah dan reply disana🙂

    Komen Sofan Ahureru Shihombing : disini
    Komen inc~en~ciel : disini🙂

    Maksudnya aga siapapun yang baca liputan konser itu bisa juga membaca perasaan kalian yang tertulis di komen. Makasih🙂

  22. Pingback: Live Report: L’Arc~en~Ciel Live at Singapore (April 28, 2012) – a Guest Post « Polychrome Interest

  23. makasih banget kakak udah buat post an ini.. Hiks.. aku yang jauh di kal-bar cuma bisa nggu ada di youtube doang kemrin .. baca apa yg kk tulis aku pengen nangis, pasti seru kalau bisa ada di komunitas yang sama”gila kaya aku dg Laruku .. :’) Makasih kakak..!!!

    • Novroz
      April 19, 2015

      Sama-sama Mutiara🙂

      Mungkin kamu nanti bisa cari Kerja di Jakarta jkarena gw yakin banget mereka akn konser lagi disini, Hyde aja dah 3 kali ke Jakarta🙂

Say something so I know you have read my post, THANK YOU for reading :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 28, 2012 by in L'ArcHolic and tagged , , , , , , , , .

Categories

Movie Event

Thank you for following me :)

Join 2,511 other followers

Check these books!

RSS Celoteh Siswa

  • Kepribadian
    Hari ini, guru Bahasa Indonesia di sekolah meminta anak2 kelas 6 untuk membuat kalimat dengan menggunakan beberapa kata, salah satunya adalah KEPRIBADIAN. Salah seorang anak membuat kalimat yang menarik ;) “Saya menyimpan kepribadian saya di locker”

COPYRIGHT

© Polychrome Interest [bokunosekai.wordpress.com]. Unauthorized use and/or duplication of this material and/or photographs without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. All requests to republish excerpts, articles, or photos must be made to the blog owner/author.

Tweeeeeettttt

Goodreads