Polychrome Interest

A Random Blog of Everything I like

Faith Live

Setelah lama menunggu kemunculan Faith Live versi overseas…n ga muncul2…akhirnya gw beli yang kopian aja dari Ko Andi….n kesimpulannya ….lebih untung beli kopiannya aja!! Setelah menonton keseluruhan konser yang terdiri dari 19 lagu, Jesus Christ, Sweet Vanilla, Made in Heaven, Dolly, Season’s Call, Evergreen, I Can Feel, Masquerade, It’s Sad, Perfect Moment, Faith, Countdown, Hello, Prayer, Midnight Celebration, Mission, Lucy in The Sky With Diamond, Hideaway n Unecpected. Sebenarnya tata panggung n lampunya cukup bagus, gaya panggung juga bagus TAPI suara Hyde ga bgt!! Hyde nyanyi…lebih tepatnya teriak2 selama konser, ada lagu2 tertentu yang dia ga teriak…maka saat itulah saat2 yang enak didengernya. Gw heran deh ma Hyde…dia kalo lagi solo (selain roengent) selalu teriak2 padahal dia punya suara yang bagus bgt…kalo teriak2 gitu jadi ga keliatan warna suaranya…selain itu kan bisa ngerusak pita suara, takutnya nanti pas nyanyiin lagu2 larc jadi jelek…beruntung bgt pas live 15th anniv suaranya dah kembali ke asal. 

Yah untunglah gw ga beli yang original…karena bkal jadi buang2 duit ja.

Advertisements

About Novroz

I actively maintained 2 blogs. My personal blog is about things that I love: Turtles, Books, Movies, Music, Larc en Ciel, Muse, Cillian Murphy, The Mighty Boosh and many more. I also help my 3 super cute turtles, Kroten, Papoe and Kurome, to maintain their own blog: http://kamekroten.wordpress.com

Say something so I know you have read my post, THANK YOU for reading :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 19, 2007 by in L'ArcHolic and tagged , , .

Categories

Movie Event

Thank you for following me :)

Join 2,553 other followers

Check these books!

RSS Celoteh Siswa

  • Kepribadian
    Hari ini, guru Bahasa Indonesia di sekolah meminta anak2 kelas 6 untuk membuat kalimat dengan menggunakan beberapa kata, salah satunya adalah KEPRIBADIAN. Salah seorang anak membuat kalimat yang menarik 😉 “Saya menyimpan kepribadian saya di locker”

COPYRIGHT

© Polychrome Interest [bokunosekai.wordpress.com]. Unauthorized use and/or duplication of this material and/or photographs without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. All requests to republish excerpts, articles, or photos must be made to the blog owner/author.

Tweeeeeettttt

Goodreads